Иоанновский приход

ИОАННОВСКИЙ СТАВРОПИГИАЛЬНЫЙ ЖЕНСКИЙ МОНАСТЫРЬ

Главная Иоанновский приход Общины прихода Молитва Молитва всем святым о помощи в дни постигшего испытания

Молитва всем святым о помощи в дни постигшего испытания

Дорогие братья и сестры!

Отец Николай Беляев благословил всем, кто имеет желание и возможность, обратиться с молитвой ко всем святым, в Земле Русской просиявшим.

Молитва всем святым,

в Земле Русской просиявшим,
 о помощи Отечеству нашему
в дни постигшего его испытания

О всеблаже́ннии и богому́дрии уго́дницы Бо́жии, по́двиги свои́ми Зе́млю Ру́сскую освяти́вшии и телеса́ своя́, я́ко се́мя ве́ры, в не́й оста́вльшии, душа́ми же свои́ми Престо́лу Бо́жию предстоя́щии и непреста́нно о не́й моля́щиися! 

Се́ ны́не, в де́нь всео́бщего испыта́ния ве́ры и упования нашего, мы́ гре́шнии, ме́ньшии бра́тия ва́ши, дерза́ем приноси́ти ва́м сле́зное моле́ние об искорене́нии малоду́шия, неве́рия и опа́сного пове́трия, пости́гших Оте́чество на́ше.

О святи́и уго́дницы Бо́жии! Зри́те на́шу беду́, зри́те на́шу скорбь. Споспешеству́йте лю́дем Ру́сския Земли́ пре́данную ва́ми ве́ру правосла́вную тве́рдо содержа́ти, да спаси́тельное се́мя, ва́ми все́янное, не изсуше́но бу́дет зно́ем скорбей, страхова́ния и маловерия, но дожде́м Бо́жия милосердия напое́нное, пло́д изоби́льный да принесе́т. 

О святи́и сро́дницы на́ши, от ле́т дре́вних просия́вшии и в после́дния дни́ подвиза́вшиися, явле́ннии и неявле́ннии, ве́домии и неве́домии! Воззри́те ми́лостивно на Земно́е Оте́чество ва́ше и вся́ нече́стия, нестрое́ния и собла́зны, в не́м ны́не су́щия, ору́жием моли́тв ва́ших потреби́те, да я́коже дре́вле, та́ко и ны́не и в гряду́щее вре́мя прославля́ется на Святе́й Руси́ и́мя Христо́во. Усе́рдно моли́теся, да ду́х ва́шея любве́ ко Го́споду не оскудева́ет и в на́с. 

Вси святи́и Земли́ Росси́йской! Помяни́те не́мощь на́шу и моли́твами свои́ми испроси́те у Христа́ Бо́га, дабы и мы́, подража́я житию́ ва́шему, досто́йно преплы́ли жите́йскую пучи́ну и невреди́мо соблю́дше сокро́вище ве́ры, дости́гли блаже́нных оби́телях Го́рняго Оте́чества, где вку́пе с ва́ми и со все́ми угоди́вшими Богу от ве́ка святы́ми, просла́вили Имя Пресвяты́я Тро́ицы, Отца́ и Сы́на и Свята́го Ду́ха во ве́ки веко́в. Ами́нь. 

Фото: sabor.by.

Иоанновский монастырь в Санкт-Петербурге,
наб. реки Карповки, д. 45.
Фото: 35photo.pro.

Обратная связь